CONVENTUM / FABRIKSGATAN 17-19 / 702 22 ÖREBRO / 13-15 MARS 2018

Praktisk information

 

Tillgänglighet

På Conventum finns hörslinga i alla lokaler, förutom lokal Repslagaren. Conventum är en helt handikappsanpassad anläggning.

 

Registrering och garderob

För att ha tillgång till mötet måste du först gå till registreringen för att hämta din namnbricka. Namnbrickan ska bäras under hela mötet och kan ses som din entrébiljett. För att komma till registreringen går du till Conventum Kongress på Fabriksgatan 17-19. I direkt anslutning till registreringen ligger även garderoben, som är bemannad under hela mötet.

 

Hotell

Vi har förbokat rum som finns tillgängliga för dig som deltagare eller utställare på mötet, klicka på länkarna nedan för att få mer information om respektive hotell.

Clarion Hotel
Pj Behrn Hotell
Best Western City
Scandic Grand Hotell
Elite Stora Hotellet
First Hotell (för utställare)

 

Mobilapplikation

Tema Hörsel kommer i år att använda sig av en app som du enkelt kan ladda ned i din smartphone/tablet genom såväl Google Play och Appstore. Sök på “Tema Hörsel 2018” för att hitta appen. När du laddat ned appen, se till att aktivera push-notiser, då viktig information kommer skickas till dig under mötets gång.

I appen kan du själv skräddarsy de delar du själv vill ta del av på mötet under fliken “mitt möte”. Där kan du favoritmarkera utställare, föreläsare, föreläsningar och abstracts för att ha de lätt tillgängligt under hela mötet.

 

Internetanslutning

Conventum har gratis trådlös internetuppkoppling. För att få åtkomst till internet ansluter du dig först till det trådlösa nätverket CONVENTUMWIFI och anger därefter lösenordet conventum2018 (obs. små bokstäver och i ett ord).

 

Hjärtstartare

Conventum har hjärtstartare på två platser, Conventum Konferens (receptionen) och Conventum kongress (bottenplan)
Läs och se mer om tillgänglighet på Conventum Kongress och Conventum Konferens genom att klicka här.

 

Taxi

Om du behöver tillgång till taxi finns en direkttelefon i registreringen på Conventum Kongress, annars går det bra att ringa direkt till taxi, vi rekommenderar följande:

Taxikurir Örebro 019-12 30 30
Örebro läns taxi 019-12 43 00

 

För mer information om hur du hittar till mötet klicka här